KRÁLIK és Társa Kft.
Hardware - Software Adatmentés
Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9-18-ig:
Tel: +36 20 287-87-60 ,
(20-9348-105)
E-mail: info@hdd-mentes.hu


LÉPÉSEK, HA BEÜTÖTT A BAJ

 1. Tilos kapkodni, próbálkozni, valószínűleg a legjobb, ha azonnal kikapcsolja a rendszert.

 2. Szükségem van adatmentésre? Gondolja végig a következőket: Milyen anyagot tárolt a drive-on? - Az adatokból mi a fontos? - A fontosból mit honnan tud pótolni? - Megmarad a veszteség, ami forintosítható. (Nem kötelező elárulni ezt az értéket, de tisztában kell lenni vele.) - Ennek az árnak az ismeretében érdeklődjön a továbbiakban a mentés kivitelezhetőségéről.

 3. Telefonáljon, érdeklődjön. Telefonszámunk:
  - Központi számunk:
  (+36) 20 287-87-60

 4. Egy telefonálás az adatokhoz képest eltörpülő költség, de lehet, hogy segítségével a mentés költsége is radikálisan csökkenthető.

 5. Nézze meg árlistánkat, vállalási feltételeinket, mentési lehetőségeinket, eddigi mentéseink statisztikáját, árképzésünket.

 6. Egyeztessen az eszköz leadásáról az átvételi hellyel, ahol szerződést kötnek Önnel.
  (A legtöbb adatmentés nem oldható meg biztonságosan egy varázsütéssel. Időbe, alkatrészbe, programba kerül, így akkor érdemes leadnia, ha legalább 5 órai munkadíjunkat rá tudja áldozni a mentésre. Ezt az utolsó 2 év adatai alapján számítottuk ki. Természetesen alacsonyabb limitár mellett is vállaljuk a mentéseket, de ilyenkor lehetőségeink korlátozottak, valamint várható a hosszabb átfutás.)

 7. Leadás után a munkát végző kolléga személyes kapcsolattartás mellett végzi a mentést.

 8. A lementett adatokat mennyiségétől függően DVD-n vagy HDD-n adjuk vissza. Hibátlan mentés esetén időnként arra is van lehetőség, hogy a mentést eredeti helyére visszatéve ott tudják folytatni munkájukat, ahol abbahagyták. Igény esetén szakvéleményt adunk a mentésről. A mentést csak az eredeti szerződés felmutatójának adjuk ki.
  (Az új merevlemezt kérjük, Ön biztosítsa a mentés végén. Többször bebizonyosodott, hogy a garancia miatt ez az előnyösebb. Nem vagyunk babonásak, de ezt a céleszközt csak akkor hozza, ha jeleztük, adatait le tudtuk menteni.)

 9. Kérjük, hogy a mentés árát készpénzben egyenlítse ki. Átutalást csak előzetes egyeztetés esetén tudunk elfogadni!

 10. Ha úgy gondolja, hogy más mentéssel is foglalkozó vállalkozással szintén szeretné problémáját egyeztetni, itt találhat. Ha csak a drive műszaki adataira kíváncsi, azt nálunk valószínűleg megtudhatja.

 11. Végül: Ügyfeleinket nem a mai szokásos webdesign-nal szeretnénk "becserkészni", hanem szaktudásunkkal, mellyel több mint 10 éve folyamatosan bizonyítunk Megrendelőinknek.

Adatmentés - KRÁLIK és Társa Kft.- winchester - HDD - merevlemez
Copyright© 2000-2014