KRÁLIK és Társa Kft.
Hardware - Software Adatmentés
Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9-18-ig:
Tel: +36 20 287-87-60 ,
(20-9348-105)
E-mail: info@hdd-mentes.hu


Az adatmentésre leadott munkák nyomon követhetőek on-line nyilvántartásunkban. Az oldal tartalma:

  • Adatmentés megrendelése vagy lemondása. Ehhez az oldal tetején a megfelelő gomb mellett el kell helyezni a kiválasztó pipát. (A funkció használatakor az IP cím rögzítésre kerül.)

  • A @ gombra kattintva E-mail küldhető.

  • Kollégáinkkal van lehetőség off-line chat típusú kapcsolattartásra. A használatakor a fehér mezőbe írt szöveg kerül elküldésre, a felette lévő szürkében olvasható a régebbi üzenetváltás.

  • A lejjebb lévő adatok nem módosíthatóak, a mentés állapotát / menthetőségét, kollégáink munkáját, valamint a leadáskori adatokat tartalmazzák.

Az így nyilvántartásunkban rögzített információkat fogadjuk el a mentéshez hiteles adatoknak! Kérjük, hogy a mentéshez fontos információkat itt rögzítsék, mert kollégáink az itteni adatok alapján végzik munkájukat. Ha valamit nem talál meg, vagy kérdése van még az oldal átnézése után is, küldjön mailt, vagy hívja központi számunkat. FIGYELEM! A "kralik(pont)dynalias(pont)com" URL azonosító "kralik(pont)dyndns-ip(pont)com"-ra változott! Sajnos a Dyndns szolgáltatás változása miatt a legújabb cím "kralik(pont)dyndns(pont)hu"-ra változott! Amennyiben régebben rögzített URL-re hivatkozik, ennek cseréjével a rendszerünk változatlanul elérhető.

Belépés a nyilvántartásba.


Elnézést kérünk Ügyfeleinktől! A nyilvántartó rendszer fejlesztése történik. A kódot először Firefox-ra készítjük el, az IE és Safari tesztelése, korrekciója csak később történik. Így elképzelhető hibás működés IE vagy Safari alatt. Amennyiben ilyent észlel, kérjük a központi mail címen jelezze, a hibát megpróbáljuk napokon belül javítani. Megértésüket és segítségüket köszönjük.

Adatmentés - KRÁLIK és Társa Kft.- winchester - HDD - merevlemez
Copyright© 2000-2014