KRÁLIK és Társa Kft.
Hardware - Software Adatmentés
Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9-18-ig:
Tel: +36 20 287-87-60 ,
(20-9348-105)
E-mail: info@hdd-mentes.huEgységesítettük az adatmentések átvételét.

Sok éves tapasztalatunk az, hogy az egyszerű mentéseket a szakszervizek mára megoldják. Így hozzánk a bonyolultak (mechanika, firmware vagy egyedi elektronikai hibásak) érkeznek csak. Ezek mentése átlagosan 6-7 munkaórát vesz igénybe. A kapacitás és sebesség folyamatos növelése a merevlemezek egyre összetettebb működését igényli, ez egyben a mentéses technológiák változását is jelenti. Egy mai modern eszköz esetén becsülettel kijelenteni, hogy menthető csak akkor lehet, ha a legfontosabb munkafázist (hibánként változó) elvégezzük. Ez a fázis viszont a mentés legdrágább eleme. Így fájó szívvel, de a menthetőségi vizsgálattól és árajánlattól búcsút veszünk, ugyanis a vizsgálati díj mára csak a vizsgálat töredék árát fedezi. Ennél fontosabb, hogy versenyképes árainkat meg tudjuk őrizni, és ez napi munkánkat, fejlesztéseinket ne veszélyeztesse, hiszen - ha holnap ismét szükséges - csak így tudunk újra segíteni!

Adatmentéses óradíjunk nettó 16000 Ft.
Sikertelen mentésünk díjtalan.
(Kivételt csak a Megrendelő előzetes hozzájárulásával végzett mentési kísérlet jelent, melynél a mentési kísérlet során az alkatrész várhatóan tönkremegy.)

A sikeresen végződött mentések közel fele számunkra 6-7 óra emberi munkát igényelt (a mentés idejébe az automatizált, emberi felügyeletet nem kívánó folyamatokat nem számítjuk bele). Így a várható ár sikeresség esetén nettó 96-112 ezer Ft (megközelítőleg bruttó 122-142 ezer Ft). Az ár és munkaórák pontosabb eloszlását az alábbi grafikon tartalmazza.

(A mechanika1 a csereszabatos alkatrészekkel végzett mechanikai munkákat, a mechanika2 a nem csereszabatosat mutatja.
A második kategóriába tartoznak bizonyos szériák fejszerelvényeinek cseréje, és majdnem minden lemezátépítés.)

Adatmentéseket limitösszeg megadása mellett veszünk csak át.

Az árlistánkban meghatározott limitösszegbe a sikeres mentéseink 95%-a belefért. Az előzőek alapján a várható összeg ismert (nagyságrendileg megbecsülhető), így minden Megrendelőnktől kérjük, a mentés leadásakor a limitösszeget ennek figyelembe vételévél határozza meg. A limitösszeg megadása nélkül leadott mentéseket a mindenkori árlistában általunk ajánlott limitösszeg mellett vesszük át mentésre. FIGYELEM, a Megrendelő az eszköz leadáskor - sikeres mentés esetére - a limitösszeg erejéig ig fizetési kötelezettséget vállal! A limitösszegen belül elvégezhető mentéseket külön kérés és értesítés nélkül elvégezzük. Azokat a mentéseket melyek a limitösszegen belül nem végezhetőek el de annak maximum a dupláján belül igen, a Megrendelővel egyeztetjük, és a pontos ár ismeretében annak megrendelése esetén végezzük csak el. A limitösszeg többszöröséért kivitelezhető mentéseket egyeztetés nélkül sikertelenként lezárjuk, és az átvételi helyre szállítjuk. A limitösszeg a munkák időbeni besorolását és várható átfutási idejét is befolyásolja. Így próbálunk rugalmasan egyensúlyt teremteni a különböző lehetőségű mentések között.

Munkánkat
az árlista, és az általános vállalási feltételek alapján végezzük

Amennyiben Megrendelőink számára ismert, vagy felmerül a drive mechanikai sérülésének lehetősége, kérjük az eszköz
leadáskor erről az információról tájékoztassanak bennünket. Ez az információ a mentés végárát NEM, de sikerességét jelentősen befolyásolja! A leesés, eldőlés, csúnya súrlódó hanggal indul vagy kattog, nem indul csak "zizeg", meleg környezetben dolgozott, mind mechanikai hibára utalhat. Ezekről mindenképp kérünk tájékoztatást, hogy a lehető legtöbb adatot adhassuk vissza.

Adatmentés - KRÁLIK és Társa Kft.- winchester - HDD - merevlemez
Copyright© 2000-2014