Králik János EV.
Hardware - Software Adatmentés
Elérhetőség munkanapokon 9-18-ig:
Tel: +36 20 287-87-60 ,

E-mail: info@hdd-mentes.hu

ADATVÉDELEM - SZERZŐI JOG


A KRÁLIK és Társa Kft. és adatmentéses jogutódja Králik János EV. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó stb.) feldolgozása és értékesítése. A honlapon található programok szerzői jogai a programok szerzőit illetik, azok felhasználhatóságát Ők határozzák meg.

------------------------------

Adatvédelmi és jogi nyilatkozatunk.

Ügyfeleink adatainak védelmét az Általános Vállalási Feltételeinkben határoztuk meg már a GDPR előtt. Alábbiakban a vonatkozó részeket emeltük ki.

  • A Megrendelő mentett adatait és az általa átadott eredeti eszközt csak az eredeti Adatmentési Szerződés felmutatójának, vagy az adatok jogos tulajdonosának (hitelt érdemlő bizonyítás esetén) adja ki a Megbízott vagy Átvevő.

  • Az elkészült adatmentéseket a Megbízott maximum 3 hónapig tárolja. ........ A 3 hónap letelte után.... A mentett adatokat a Megbízott megsemmisíti. ........

  • Megbízott kijelenti, hogy a rábízott adatokat titkosan kezeli, azokat harmadik félnek nem adja ki. Ez alól kivételt képeznek a Megbízott adatmentésben együttműködő külsős szakemberei, akik azonban jelen titoktartásra ugyanúgy kötelezettek, és akik helyett - a titkos adatok nyilvánosságra kerüléséből a Megrendelőt ért anyagi és erkölcsi károkért - Megbízott helytáll.

  • A Megrendelővel kapcsolatosan bármilyen információt a Megbízott üzleti céljainak érdekében csak a Megrendelő előzetes írásos jóváhagyásával használ fel.

  • Megbízott fenntartja a jogot arra, hogy az adatok biztonságát érintő probléma esetén a közvetítő által érkezett adatmentéseknél az adatok eredeti tulajdonosával a kapcsolatot a probléma elhárítására felvegye.

2021. december 22.
Adatmentés - Králik János EV.- winchester - HDD - merevlemez
Copyright© 2000-2022